VARIEATION 3 (mer blurr i bakrund)-59

Förstudie

Under en förstudie undersöker vi potentialen för installation av ett batterisystem hos dig som kund. Vi utreder alla tekniska och eltekniska förutsättningar, relevanta batterisystem och genererar beslutsunderlag för en eventuell investering.

Förstudien guidar till rätt beslut

  • Under en förstudie så utreder Stella Futura vilka möjligheter som finns för en kund att göra en batteriinvestering.
  • Normalt tar en förstudie mellan 2-6 veckor, och kunden erhåller därefter en förstudierapport som omfattar finansiell, elteknisk och sitespecifik analys, med en tydlig rekommendation om nästa steg.
  • Ofta utvärderas ett flertal scenarios både avseende batteridimensionering och finansiell modell. 

Ingenjörsskap

Hos oss står den tekniska kompetensen i centrum. Det gör att vi får tillgång till ny teknik som driver oss och utvecklingen framåt. Med vår kunskap, metoder och pålitlighet levererar vi teknikoberoende lösningar till våra kunder med stor leveranssäkerhet. Vi får saker gjorda.

Innovation

Med vår innovationsförmåga, självförtroende och nyfikenhet skapar vi nya, skräddarsydda och flexibla teknik- och finansieringslösningar till våra kunder. Varje uppdrag är unikt och vi ser alltid till kundernas specifika behov.

Impact

Vi jobbar hårt för den gröna omställningen och för att göra hållbar energi säker och tillgänglig överallt. Vi är lika generösa med vår kunskap som ödmjuka inför nya utmaningar och lösningar. Att utvecklas och utveckla kräver mod, kunskap och lyhördhet. Vi vill göra skillnad.

startsida
Härjeåns besök
Referensprojekt

Pågående: Stella Futura installerar och driftsätter ett 15 MW batterisystem åt Härjeåns

Stella Futura har skrivit avtal med Härjeåns för levererans, installation och drift av ett batterisystem med en kapacitet på 15 MW. Batterisystemet som integreras i Härjeåns elnät är...
Solpaneler på ett höghustak
Referensprojekt

1,2 MW Batterisystem driftsatt för stödtjänstleveranser

Batterisystemet levererar stödtjänster till Svenska Kraftnäts stödtjänstmarknad. Stödtjänsterna hjälper till att upprätthålla rätt frekvens och därmed balans i elnätet.
Herobild Jämtkraft jpg hemsidan
Referensprojekt

1 MW/ 1,1 MWh Batterisystem integrerat i vattenkraftverk

Stella Futura har levererat ett skräddarsytt batterisystem som kliver in och kortvarigt skjuter på en extra effekt, innan kraftverkets turbiner hunnit dra igång.
Sopsugen ljusare Hero
Referensprojekt

Uppgradering och driftsoptimering av sopsugsanläggning

Genom Stella Futuras Service Stacking-modell kan batterisystemet utföra flera tjänster åt kunden beroende på vad som krävs i varje givet ögonblick.

Förstudier hos Stella Futura

Som affärsanalytiker hos Stella Futura arbetar jag dagligen i nära kontakt med kunder för att guida och hjälpa dem till rätt beslut. Kunderna uppskattar förstudiearbetet väldigt mycket, eftersom det verkligen ger dem relevanta beslutsunderlag. De känner sig trygga med att ha fått den bästa rekommendationen för deras verksamhet.

Louise Garton, Business Development Analyst

Louise HS jpeg stor

Andra erbjudanden

Läs mer om våra övriga erbjudanden.

Produkt

Läs mer

Projekt

Läs mer

BaaS

Läs mer

Vill du veta mer?

Om du har frågor kring våra erbjudanden, både inom hårdvara och finansiering, så tveka inte att höra av dig till oss för konsultation eller offert.