highres_full_frame-13

Våra Kunder

Med smarta energilösningar som bygger på marknadsledande batterisystem accelererar vi på omställningen hos våra kunder såsom energibolag, industrier, offentliga inrättningar och kommersiella fastigheter.

 

Utvalda referenscase

I Sverige har vi nu över 50 integrerade batterisystem över hela landet. Alla dessa system är aggregerade mot Svenska Kraftnäts balansmarknad och flera nya system är på gång. Vårt fokus är alltid att skapa hållbara lösningar som är lönsamma och anpassade efter kundens behov. För oss är det en självklarhet att resurser som kan hjälpa det nationella elnätet också ska bidra till lokal nytta.

startsida
Härjeåns besök
Referensprojekt

Pågående: Stella Futura installerar och driftsätter ett 15 MW batterisystem åt Härjeåns

Stella Futura har skrivit avtal med Härjeåns för levererans, installation och drift av ett batterisystem med en kapacitet på 15 MW. Batterisystemet som integreras i Härjeåns elnät är...
Solpaneler på ett höghustak
Referensprojekt

1,2 MW Batterisystem driftsatt för stödtjänstleveranser

Batterisystemet levererar stödtjänster till Svenska Kraftnäts stödtjänstmarknad. Stödtjänsterna hjälper till att upprätthålla rätt frekvens och därmed balans i elnätet.
Herobild Jämtkraft jpg hemsidan
Referensprojekt

1 MW/ 1,1 MWh Batterisystem integrerat i vattenkraftverk

Stella Futura har levererat ett skräddarsytt batterisystem som kliver in och kortvarigt skjuter på en extra effekt, innan kraftverkets turbiner hunnit dra igång.
Sopsugen ljusare Hero
Referensprojekt

Uppgradering och driftsoptimering av sopsugsanläggning

Genom Stella Futuras Service Stacking-modell kan batterisystemet utföra flera tjänster åt kunden beroende på vad som krävs i varje givet ögonblick.
Svennebygård utomhus hemsidan
Referensprojekt

120 kW/ 307 kWh Batterisystem till stort lantbruk

Batterierna hjälper till att kapa effekttoppar och öka gårdens användning av egen solel. Batteriet är också uppkopplat mot Svenska Kraftnäts balansmarknad och genererar därmed direkta...